perjantai 10. maaliskuuta 2017

Kadonneen motivaation metsästys

Ompa viime postauksesta taas kulunut ihan liikaa aikaa. Yksinkertaisesti ei kyllä ole ollut kauheasti kirjoitettavaa, mutta nyt iski fiilis, että voisin vuodattaa tänne viimeaikojen kuulumisia. Kameraakin ulkoilutin ekaa kertaa kuukauteen vasta eilen, ja tuloksena pelkkiä pönötyskuvia.Eiliset aussietreffit. Tuhat ja yksi aussieta.

Treenaaminen on ollut aika taka-alalla lähes kuukauden. Agia on tehty kerran viikossa, mutta tuntuu että motivaatiopula hiipii vähän jokaiseen lajiin. Ahdistaa ajatus siitä, kuinka paljon meillä on vielä Mystin kanssa tehtävää, että saadaan kepit ja kontaktit kuntoon! Kontakteja ollaan tehty nyt ehkä 3 kertaa 2on2off-tekniikalla kotona. Käytän tähän treeniin apuna laatikkoa, ja Mysti alkoi kyllä nopeasti hiffaamaan mistä on kyse. Keppien kanssa ollaan päästy hädin tuskin alkuunkaan. 2x2 tyylillä meinasin opettaa, ja tällä hetkellä mennään vasta ensimmäisen keppivälin palkkailulla. Pikkuhiljaa voisi lisätä toisen, koska ensimmäinen väli on ollut jo jonkin aikaa hanskassa. Tämä on minulle täysin uusi tyyli opettaa kepit, joten omaa epävarmuuttani on tämä paikallaan himmailu. Suurin osa viimeaikojen aksatreeneistä Mystin kanssa on olleet ihan vaan pientä ratatreeniä, mutta eri esteet alkaa olemaan todella mallikkaasti hallussa. Mun pitää todella pinkoa että pysyn tuon neidin perässä!

Mysti 1v 1kk

Tokon kanssa ollaan jumitettu pahasti koko helmikuu, kotona ollaan välillä kylläkin jotain pientä treenin kaltaista puuhailtu, mutta ei sen kummempia. Tänä sunnuntaina toivottavasti saadaan lisäpotkua treenaamiseen, kun käydään hakemassa vinkkejä parilta eri tokokouluttajalta tokopäivän merkeissä. Mun ja Mystin ekat ohjatut tokotreenit, jännää! Odotan kovasti hyviä vinkkejä ja neuvoja etenkin seuruun suhteen.
Käytiin mieheni kanssa Wienissä helmikuun lopulla, ja heti reissun jälkeen oli karu paluu arkeen: Iineksen hammasleikkaus. Tohelo oli taas katkaissut hampaansa johonkin (5. vai 6. kerta jo...), joten katkennut juuri piti poistaa. Tästä seuraa tuttuun tapaan kuukauden kisakielto antidopingsääntöjen mukaan, joten toiveet kisaamisesta maaliskuun alun kotikisoissa murenivat. Nyt en ole edes jaksanut vilkaista kisakalenteria. Viime maanantain treenit meni kuitenkin tosi mahtavasti, ja sain pienenpientä lisäpotkua agihommiin. Tehtiin hieman lyhyempi treeni, pari kertaa kepit ja parit kontaktit. Mahtavaa ja taitavaa tekemistä Iinekseltä. Olin tyytyväinen! Tokokisoihinkin oltaisiin saatu Iinun kanssa peruutuspaikka (hetken mielijohde kysellä kisapaikan perään!!), mutta nekin jää nyt välistä. Melkein ehti paniikki iskeä, mutta nyt on hyvä syy kieltäytyä paikasta, koska Iines oli hammasleikkauksessa.
Iinu 6v 1kk

Laitetaan nyt tähän loppuun vielä tammikuun alussa kuvattu tokokooste Mystin treeneistä. Seuruussa on tuolloinkin hieman edistänyt, mutta meno on videolla huomattavasti parempaa mitä se tällä hetkellä on! Oma vika, kun olen lipsunut ja laiskotellut. Möh. Mutta aijon hakea kadonneen tokomotivaation takaisin vielä tämän viikonlopun aikana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti