sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Iineksen toinen rallykoe

Tänään koirantäyteinen viikonloppu taputeltiin loppuun Iineksen rallykisojen muodossa. Suunnattiin kaverini kanssa Nummelaan Hiiden Haukkujen kentälle, ja kyseessä oli tosiaan ulkokenttä. Aluksi Iines näytti olevan ihan hyvässä vireessä ja toimi odotellessa omaa vuoroa ihan tosi kivasti, mutta heti kehäalueelle astuessa alkoi Iinun nenä käydä metsään päin haistellen ja ilmasta hajuja nappaillen. Huoh. Ajattelinkin, että ulkokisoissa saattaisi tulla jotain tällaista ongelmaa. Radalta otettiin pari kontrollivirhettä, yksi taluttimen kiristyminen ja yksi uusiminen, kun Iines meni istumisen sijasta maahan (kyltti 3). Kotiinviemisiksi siis ALOHYV 94/100p, mutta ei läheskään yhtä hyvä fiilis kuin viikko sitten kisoista kotiin mentäessä. Iines oli tänään todella haahuileva ja ihan muissa maailmoissa, mutta onneksi sain sen hetkittäin kannustettua mukaani. Tuomari oli kirjoittanut arvostelupaperiimme "Hyvä rata! Rauhallista ja kivannäköistä yhteistyötä!". Rauhallista joo, mutta loppuja kehuja en voi allekirjoittaa. :D Yhteistyöltä se ei nimittäin ollenkaan tuntunut! Radan jälkeen Iines oli tietenkin taas täydellisesti kuulolla ja tarjosi seuraamista koko ajan. Pöh! Mutta anyway, vielä yksi hyväksytty tulos tarvitaan niin olisi Iineksen ensimmäinen koulari kasassa.


Vakkari kisakaveri Hugo-labbis

4 kommenttia:

 1. Onnittelut tuloksesta!:) Ulkokisoissa tosiaan tuntuu välillä olevan vähän liiankin hyvät tuoksut, meillä pari kehää kosahtanut hajujen takia.:/ Loppukesästä on sit helpompaa, jos on ulkona treenaillut kesän ajan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo kyllä huomasi, että ulkotreenit on Iineksen kanssa jäänyt tosi vähälle. Pitää siis treenata erilaisilla ulkokentillä lisää, niin ehkä ei sitten jaksa enää ympäristö kiinnostaa! :D Ja hyvät tuoksut tosiaan tuntui olevan ympärillä.

   Poista
 2. Onnea hienosta tuloksesta! Ootte te huippuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmittaa, että rata ei tuntunut itsestä hyvältä eikä pisteet ansaituilta, kun Iines oli niin ulapalla... Viikko sitten kisoissa se oli kuitenkin ihan erilailla radalla mun kanssa, niin olo oli kuin pölkyllä päähän lyödyllä kun sai tällä kertaa oikeasti houkutella sitä mun mukaan radalla! :/ Mutta on se Iines silti ihan taitava! :D <3

   Poista