maanantai 12. kesäkuuta 2017

Kauden päätöstreenit

Agilityseuramme viikkoryhmät jäävät tällä viikolla kesälomalle, ja tänään oli meidän treeniryhmän viimeiset treenit. Me oltiin Mystin ja Iineksen kanssa ainoita paikalla, joten saatiin kunnon privaattitreenit.

Tänään Mysti halusi selvästi irrota kunnolla, ja vaati vähän tiukemmat käskyt että sain sen haltuun niissä kohdissa, missä kunnon haltuunottoa vaadittiin. Kepit oli tänään ihan super osana rataa, se osaa hakea oikean välin niin kivasti, muttei edelleenkään kestä vielä sitä, että lähden juoksemaan sen edelle kepeillä. Tykkään sen tyylistä suorittaa kepit (matala, fokus eteenpäin) ja sitä vahvistankin nyt tekemällä omilla kepeillä 6 kepin kapeaa kujatreeniä. Renkaasta mokoma hyppäsi kaksi kertaa ohi, mutta onneksi saatiin monta onnistumista floppien jälkeen. Muistutuksena taas itselle, että pitäisi enemmän jaksaa treenata myös näitä erikoisesteitä. Nyt mun pitäisi tehdä joku suunnitelma miten edetään kesällä agilitytreenien suhteen, sillä ollaan nyt itsenäisten treenien varassa. Elokuussa Msyti olisi kisaikäinen, mutta katsotaan, ehditäänkö saamaan kaikkien esteiden suoritus kisakuntoon tämän kesän aikana. Ei kisaamaan ole kuitenkaan mikään kiire, joten en ota siitä painetta.

Iines pääsi taas kunnolla treenaamaan pitkästä aikaa, sillä tänään se ei vaikuttanut yhtään pelokkaalta hallilla. Hallin ulkopuolella sillä oli kauhea hinku päästä halliin sisälle hommiin, ja tänään meillä oli niin hyvä fiilis ja kunnon tekemisen meininkiä. Jospa Iineksen herkkyyskausi olisi taas toistaiseksi ohi. Treenit meni niin hyvin, että aloin jopa selaamaan kisakalenteria, ehkä vielä joihinkin kisoihin eksytään tämän kesän aikana. Iines suoritti kaikki esteet vauhdilla ja innolla, tuli hienosti ohjauksiini sekä irtosi varman oloisesti esteille. Tää on se Iinun treenimoodi, mitä mä oon kaivannut!

Eilen sunnuntaina käytiin Mystin kanssa agiepistelemässä Lohjan Lägi-Areenalla. Seuraksi saatiin Sarianne ja Mystin sisko Vimma. Siskokset loistivat supermölliradalla napaten 1 & 2-sijat. Mysti oli hienosti kakkonen, häviten siskolleen 0,4 sekuntia. :D Molemmat käyttäytyivät tosi nätisti ja rennosti kisapaikalla, ja molemmilla oli niin kiva tekemisen meininki radalla. Hyvä kisapäivä!Kiitos ihanista kuvista Anne Barck!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti