Sivut

lauantai 3. maaliskuuta 2018

RTK1 Mysti

Kahden hyväksytyn rallykokeen jälkeen pitihän se viimeistäkin tulosta alokkaasta vielä yrittää mahdollisimman pian, hetimullekaikkinyt-tyyppiä kun olen. Päästiin varasijalta parin päivän varoitusajalla rallykokeeseen Lahteen 17.2. Paikka oli mulle ihan vieras, ja harvemmin sitä tulee kovin kauas kisoihin lähdettyä, mutta samaan syssyyn pääsi treffaamaan lahtelaista kaveria. Ei ollut kuitenkaan hukkareissu, tuloksena 99/100p ja koulari RTK1! Mysti suoritti tasaisen varmasti, mutta huomasi taas selvästi mun jännityksen, kun vähän meinasi pujottelussa haahuilla. En tiedä mikä hitto siinä on, että kehän ulkopuolella saatan olla rento ja itsevarma, mutta samantien kehänauhan sisäpuolelle mentäessä unohdan suunnilleen oman nimenkin ja päässä vaan humisee. Ehkä mä pääsen tästä vielä joku päivä eteenpäin. :D Seuraavaksi katse kohti avoimen liikettä, jotka itseasiassa onkin ihan kivalla mallilla.


6 kommenttia:

 1. Onnea! Ootte kyllä hurjan taitavia kaikissa lajeissa 😍 superpari ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! 😍 Teistä voi kyllä sanoa ihan samaa ;)

   Poista
 2. Ihan kun aina tänne vilkaistessa olisi tullut uusi koulari tai luokkanousu! :D Te ootte kyllä taitavia, onnea koularista! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ehkä johtuu siitä että päivittelen niin harvoin! 😂 Kiitos paljon! :)

   Poista
 3. Mysti on kyllä aivan ihanan näköinen australianpaimenkoira ja toimii hyvin tuloksien perusteella. Olen kyllä teidät nähnyt agility kisoissakin ja hyvältä meno näyttää siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Mysti on kyllä ihanan monipuolinen harrastuskaveri :)

   Poista