Sivut

IINES
RTK1 Drover's I Told You So JV-N "Iines"
FI SE EE NO MVA TK1 Drover's Attent'n Please "Gösta" x Danka Red NBT de l'Oree des Charmois "Elle"

› Australianpaimenkoira, narttu (steriloitu 1/2016)
› Blue merle valkoisin ja tan-merkein (värivirheellinen), pitkä häntä
› s. 15.1.2011
› 50,5cm/17kg

› Lonkat A/A (4/2012)
› Kyynärät 0/0 (4/2012)
› Selkä terve (Epävirallinen, 5/2016)

› Iineksen KoiraNet

› Iines on luonnetestattu pistein +157, hylätty.

Iineksen ykköslajeja ovat agility (maxi 3) ja hömppätokoilu. Myös liuta erilaisia turhia ja vähemmän turhia temppuja kuuluu Iinun osaamisalueeseen. Iineksen kanssa on kokeiltu kaikkea hausta ja jäljestyksesta paimentamiseen ja koiratanssiin, mutta agility on meidän molempien ehdoton lemppari ja ollaan perehdytty pelkästään siihen jo pidemmän aikaa. Tokoa tehdään vain omaksi iloksemme, ja Iines osaa lähes kaikki liikkeet VOI-luokkaan asti, mutta tyylipuhtaus onkin sitten eri asia.

Mun ensimmäinen oma koirani, maailman paras Iines. Iines saa kaikki nauramaan oudolla mölinällään ja hauskoilla toilailuillaan. Niin ihana ja helppo koira kotona ja samalla hyvin innokas harrastuskaveri. Iines ei ole mikään sylikoira, eikä juurikaan välitä vieraista ihmisistä. Kaikkien ihmisten ja koirien kanssa Iines on kuitenkin aina tullut toimeen, vaikka ei kovin innoissaan olisikaan. Nöyryyttä ei tästä koirasta ole koskaan juurikaan löytynyt.

Iines on aina ollut kovin ääniarka. Esimerkiksi pillin vihellys on ollut joskus Iineksen mielestä kammottava, mutta nykyään innostuu siitä, koska yhdistää sen agilitykisoihin. Tuonkin kanssa sai kyllä tehdä paljon töitä, ja Iines pelkää edelleen esimerkiksi jalkapallokentältä kuuluvaa vihellystä. Outo koira. Helpolla ei olla päästy, mutta tuntuu, että nykyään Iines on hyvin tasapainoinen ja varsinkin steriloinnin jälkeen ääniarkuus on hieman helpottanut. Uuden vuoden ilotulituksetkaan eivät enää Iinua hetkauta.

Harrastuksissa Iines on niin intona, että menee jo sähellyksen puolelle palkkaa tavoitellessa. Tykkään kuitenkin siitä, että treenatessa lajia kuin lajia Iines on ihan täysillä mukana.
   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti